دانلود رایگان تحقیق بررسي علل و ميزان ضايعات آرد و نان هاي مختلف

عنوان مطلب: بررسی علل و میزان ضایعات آرد و نان‌های مختلف

قالب فایل: Word 2003

قیمت: رایگان

توضیح کوتاه: این مطالعه با هدف بررسی میزان ضایعات آرد و نان‌ها در نانوایی‌ها و در زمان مصرف انجام شده است. بررسی‌ها در سه استان تهران، خوزستان و گلستان انجام شده است. این بررسی‌ها شامل جوانب مختلفی از مصرف نان و عوامل مرتبط با آن می‌شود.

مواردی که مورد بررسی قرار گرفته است: نان، نان بربری، نان لواش، نان تافتون، ضایعات نان، ضایعات گندم، آرد و نان، مصرف گندم، واردات گندم، صادرات گندم، صنف نانوایی، قیمت نان، جوش شیرین، آرد سفید، نه‌گداری نان، نان فانتزی، نان شیرمال، نان پاره، نان سیر، نان نخودچی، نان قدس رضوی، نان پز، نان کلوچه، و نان صنعتی

دانلود رایگان تحقیق بررسی علل و میزان ضایعات آرد و نان‌های مختلف

فرستنده:

حجم فایل: 28 کیلوبایت

لینک دانلود رایگان مستقیم

لینک منبع

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا