دانلود رایگان تحقیق و مقاله پیرامون اسید و خطرات آن

کلمه “اسید” از واژه لاتین acidus به معنای “ترش مزه” آمده‌است. اسیدها موادی ترش مزه اند که خورندگی دارند و باعث تغییر رنگ شناساگرها و خنثی کردن بازها می‌شوند. از طرف دیگر، بازها موادی با مزه گس-تلخ و حالت لزج هستند که با تغییر رنگ شناساگرها اسیدها را خنثی می‌کنند.

مطالب مورد بررسی:

– تعریف اسید

– پدیده خنثی شدن

– فرمیک اسید

– تاریخچه اسید

– خواص عمومی اسید

– روش‌های تولید

– کاربردهای ویژه

– هتروپلی اسیدها

– مصرف بی خطر اسید پانتوتنیک

– اثرات اسیدهای چرب ترانس بر بافت چربی و خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر

– بروز بیماری‌های مرتبط با اسید معده در نوزادان نارس

– کاهش خطر بروز آلزایمر با مصرف اسیدهای چرب امگا ۳

– خطرات ناشی از اسیدی شدن آب‌های اقیانوس

– خطرات ناشی از اسیدی شدن محیط دریایی

– راه‌حل‌های ممکن

فایل Word به بیش از 16 صفحه

دانلود رایگان تحقیق و مقاله پیرامون اسید و خطرات آن

ارسال کننده: پروژه دات کام

حجم فایل: 26 کیلوبایت

لینک دانلود رایگان مستقیم

منبع

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا