کلمه “اسید” از واژه لاتین acidus به معنای “ترش مزه” آمدهاست. اسیدها موادی ترش مزه اند که خورندگی دارند و باعث تغییر رنگ شناساگرها و خنثی کردن بازها میشوند. از طرف دیگر، بازها موادی با مزه گس-تلخ و حالت لزج هستند که با تغییر رنگ شناساگرها اسیدها را خنثی میکنند.
مطالب مورد بررسی:
– تعریف اسید
– پدیده خنثی شدن
– فرمیک اسید
– تاریخچه اسید
– خواص عمومی اسید
– روشهای تولید
– کاربردهای ویژه
– هتروپلی اسیدها
– مصرف بی خطر اسید پانتوتنیک
– اثرات اسیدهای چرب ترانس بر بافت چربی و خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر
– بروز بیماریهای مرتبط با اسید معده در نوزادان نارس
– کاهش خطر بروز آلزایمر با مصرف اسیدهای چرب امگا ۳
– خطرات ناشی از اسیدی شدن آبهای اقیانوس
– خطرات ناشی از اسیدی شدن محیط دریایی
– راهحلهای ممکن
فایل Word به بیش از 16 صفحه
دانلود رایگان تحقیق و مقاله پیرامون اسید و خطرات آن
ارسال کننده: پروژه دات کام
حجم فایل: 26 کیلوبایت