دانلود رایگان مقاله رنگها در صنایع غذایی

رنگها در صنایع غذایی

عنوان مقاله  :  رنگها در صنایع غذایی

قالب بندی :  Word

قیمت :   رایگان

شرح مختصر : رنگ یکی از ویژگی‌های غذا است که از طریق حس بصری شناخته می‌شود و برای مصرف‌کننده بسیار مهم است. تقریبا همه غذاها از رنگ قابل قبولی برای مصرف‌کننده برخوردارند. استفاده از رنگ‌ها برای بهبود و تولید محصولات جدید در صنایع غذایی ضروری است. افزودن رنگ به غذا در برخی موارد مفید است ولی در برخی موارد ممکن است مضر باشد. مواد رنگی طبیعی منشاء طبیعی دارند و معمولا نیاز به مصرف بیشتری دارند. رنگ‌های طبیعی دارای پایداری کمتری هستند و در مقابل تغییرات مختلف حساس هستند. برخی عناصر مانند لیکوپن که در میوه‌های قرمز از جمله گوجه‌فرنگی و هندوانه یافت می‌شوند، اثرات مثبتی بر سلامت قلب و جلوگیری از برخی انواع سرطان دارند.

فهرست :  

پیگمانها و رنگ‌های معدنی

رنگ‌های طبیعی

کاروتنوئیدها

کلروفیل

کوشینل

کارمین

روناس

گلرنگ

زعفران

زردچوبه

مواد رنگ کننده مصنوعی

رنگ‌های طبیعی

رنگ‌های طبیعی غیر آلی

رنگ‌های مصنوعی

خواص درمانی هویج

لیکوپن

فلاونوئید

انگور سیاه تسکین دهنده اعصاب

دانلود رایگان مقاله رنگها در صنایع غذایی

فرستنده :
ایمان صارمی

حجم فایل :
40 کیلوبایت

لینک دانلود رایگان مستقیم

سایت منبع

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا