عنوان مقاله : فناوریهای جدید خشک کردن مواد غذایی
قالب بندی: Word
قیمت : رایگان
شرح مختصر: خشک کردن از جمله فرآیندهای مهم و حیاتی است. یک تحقیق نشان داد که در سال ۱۹۸۵، در آمریکا برای خشک کردن، بیش از ۲۰ کوات نیرو و ۴.۲ کوات انرژی مصرف شده است. حتی صرفهجویی کوچکی در مصرف انرژی میتواند بهبود چشمگیری در کارایی انرژی ایجاد کند. علاوه بر این، کیفیت نهایی محصولات غذایی به شدت به روشها و روشهای خشک کردن وابسته است. در ادامه، روشهای جدید خشک کردن و استفاده از استخراج با سیال فوق بحرانی و تجمع مکانیکی مجدد بخار برای فرآیند خشک کردن شرح داده شده است. میتوان با استفاده از ترکیبهایی برای افزایش سرعت خشک کردن برخی از محصولات غذایی، از جمله اتیلاولئات، استفاده کرد. این ترکیب باعث خشک شدن سطح ماده غذایی و حذف رطوبت میشود و رطوبت داخلی را به سمت سطح بیشتر جذب میکند. بسیاری از تحقیقگران باور دارند که این پدیده بخاطر واکنشپذیری اتیلاولئات که پوسته مومی و دیواره سلولی برخی محصولات را حل میکند، رخ میدهد.
فهرست:
– خشک کردن با امواج مایکروویو
– اتیلاولئات
– خشک کردن صوتی
– خشک کردن با پرتو زیر قرمز
– آبزدایی با روش میدان الکتریکی و مغناطیسی
– بخار داغ
– آبگیرندهها (نمگیرها)
– ترکیدن پفکی
– خشک کردن کفپوشی
– استخراج با سیالهای فوق بحرانی و کاربرد آن در خشک کردن
دانلود رایگان مقاله فناوریهای جدید خشک کردن مواد غذایی
فرستنده: پروژه دات کام
حجم فایل: 49 کیلوبایت