عنوان مقاله : پرورش و تولید میوه کیوی
قالب بندی : Word
قیمت : رایگان
توضیح کوتاه : میوه کیوی اصلیتش در چین جنوبی است، اما در نیوزیلند توسعه یافته و به سراسر جهان گسترش یافته است. در ایران، برای جایگزینی مناسب باغات مرکبات شمالی که در برخی سالها به دلیل سرمای زمستانی و تولید کم مورد آسیب قرار میگیرند، مطالعاتی برای کاشت کیوی انجام شد. کیوی نسبت به مرکبات مقاومت بیشتری در برابر سرما دارد و بازده بالاتری دارد، به علاوه شرایط آب و هوایی شمال ایران برای تولید این محصول بسیار مناسب است. با همکاری سازمان غذا و کشاورزی (FAO)، انواع مختلفی از کیوی از کشورهای فرانسه و ایتالیا به ایران وارد شدند. کاشت این محصول به نظر میرسد تنها برای باغداران ثروتمند امکانپذیر باشد به دلیل هزینه بالای احداث باغ کیوی. بر اساس ویژگیهای گوناگون، رقم هایواد از محبوبترین ارقام کیوی هستند و بیش از 90% از باغات این میوه را تشکیل میدهند. بیشتر کشاورزان کیوی دارای سواد و فرهنگ بالا هستند و تشکیل تشکلها برای افزایش اطلاعاتشان درباره کاشت و توسعه این محصول بسیار موثر بوده است.
فهرست مطالب :
مقدمه
ترکیبات مغذی در یک کیلوگرم میوه کیوی
گیاهشناسی کیوی
شرایط آب و هوایی
تاریخچه و اهمیت اقتصادی کیوی
سابقه کاشت کیوی در جهان
سابقه کاشت کیوی در ایران
اهمیت اقتصادی باغات کیوی
وضعیت تولید محصول کیوی در ایران
مناطق مناسب برای کاشت در کشور
پراکنش، تولید و بازده محصول کیوی
سطوح تولید و بازده محصول در سال زراعی
ساختار باغات کیوی
درجهبندی فنی باغات کیوی
پایههای درخت کیوی
ارقام موجود
نظامهای بهرهبرداری معمول
سطوح مکانیزاسیون باغات کیوی
وضعیت تغذیه باغات
میزان جذب عناصر غذایی در باغها
آبیاری و روشها
مقدار آب مورد نیاز برای آبیاری
آفات و بیماریها
برداشت و مراحل بعد از آن
شستشو، بستهبندی و حملونقل
نگهداری وضعیت
ضایعات پس از برداشت
روند فرآوری و صادرات
دانلود رایگان مقاله پرورش و تولید میوه کیوی
فرستنده :
حجم فایل :
50 کیلوبایت