عنوان پروژه : تجزیه و تحلیل تالار و رستوران با رشنال رز
قالب بندی : PDF
قیمت : رایگان
شرح مختصر : 1- بارکد خوان : برای وارد کردن کد کارت پرسنل از آن استفاده می شود. هر کارت دارای یک کد است که توسط بارکد خوان خوانده می شود.
2- کارت یکسانسازی : کارتی است که اطلاعات فردی پرسنل را شامل میشود از جمله نام، نام خانوادگی، تعداد افراد خانواده و یک کد منحصر به فرد؛ با استفاده از این کارت، همه افراد میتوانند از تخفیفات ویژه بهرهمند شوند.
3- جدول تخفیف و اطلاعات پایه : قوانینی که برای اعطای تسهیلات به پرسنل تعیین میشود، ثبت میشود که شامل درصد تخفیفات برای تالار و رستوران است.
4- جدول قوانین تالار: شامل قوانین مربوط به کرایه تالار اعم از شرایط قرارداد، شرایط فسخ قرارداد، تعهدات تالار و مشتری نسبت به یکدیگر، مبلغ کرایه تالار برای نوبتهای مختلف، مبلغ کرایه تالار برای روزهای مختلف و … میباشد.
5- پرسنل : افرادی که در سپاه مشغول به کار هستند و از تخفیفات ویژه برخوردار میشوند.
6- مشتری آزاد: خرید از این مجموعه برای عموم آزاد است و مشتری آزاد شامل افرادی است که جزء پرسنل سپاه نیستند.
7- اطلاعات پرسنلی: شامل اطلاعات فردی پرسنل سپاه از جمله: نام، نام خانوادگی، تعداد اعضای خانواده و یک شماره منحصر به فرد است.
8- موجودیت صندوقدار: شخصی که سفارشات را ثبت کرده و مبلغ سفارش را از مشتری دریافت کرده و برای او فاکتور صادر میکند، همچنین واسطهای بین مشتری و آشپزخانه است.
فهرست :
ERD (نمودار موجودیت – رابطه)
DATA DICTIONARY
DATA OBJECT DESCRIPTION
نمودار های DFD
DFD سطح صفر
DFD سطح یک
DFD سطح 2 (فروش غذا)
DFD سطح 2 (کرایه تالار)
Pspec
STD
Cspec
مستند سازی طراحی
بند 2 : طراحی داده
طراحی پایگاه دادهها
1- پرسنل (personels)
2- مشتری (customers)
3- صندوقدار (cashiers)
4- غذا (foods)
5- فاکتور(bills)
6- قرارداد (agreements)
7- سفارشات فاکتور (order_bills)
8- سفارشات قرارداد(order_agreements) :
ارتباط بین جداول بانک اطلاعاتی
مرجع دوطرفه بیان ارتباط بین اشیاء پایگاه دادهای با فایلهای خارجی
بند 3 = طراحی معماری (ترسیم Program Structure)
بند 4 = طراحی رابطهای داخلی و خارجی و رابط کاربر
رابطهای داخلی
رابط کاربر
1- فرم ویرایش یا ثبت غذای جدید
2- فرم ویرایش اطلاعات صندوقداران یا ثبت اطلاعات یک صندوقدار جدید
3- فرم فروش غذا
4- فرم عقد قرارداد جهت کرایه تالار
5- فرم فسخ قرارداد عقد شده
6- فرم نمایش اطلاعات مشتری و ویرایش اطلاعات
7- فرم تحویل غذا
8- فرم ویرایش قرارداد عقد شده
9- فرم گزارش گیری
بند 5= طراحی مؤلفه (فلوچارت)
فروش غذا
ثبت و بروزرسانی غذای جدید
ثبت و بروزرسانی اطلاعات صندوقداران
عقد قرارداد
تهیه گزارش از یک بازه زمانی
تهیه گزارش از فاکتور فروش غذا
تهیه گزارش از مبلغ قراردادها
تهیه گزارش از هزینه خرید نیازها
محاسبه مبلغ قابل پرداخت غذا (بدون تخفیف)
محاسبه مبلغ قابل پرداخت غذا ( با تخفیف)
محاسبه هزینه کرایه تالار
مبلغ تخفیف قرارداد
خرید نیازمندیها
گزارش خرید یک پرسنل خاص در ماه جاری
فسخ قرارداد عقد شده
دانلود رایگان پروژه تجزیه و تحلیل تالار و رستوران با رشنال رز
فرستنده :
علیرضا
حجم فایل :
936 کیلوبایت