عنوان مقاله: پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی تولید شکلات
قالب بندی: word
قیمت: رایگان
شرح مختصر: شکلات کاکائویی و تافی به عنوان ماده غذایی انرژیزا و خوراکی مصرف میشوند که بیشتر به عنوان تنقلات استفاده میشوند. شکلات و تافی در شرایط معمول محیط دو ماه قابل نگهداری هستند. در صورت نگهداری بیش از یکسال، کیفیت شکلات کاهش مییابد. برای نگهداری مناسب شکلات، انبار باید دارای جریان هوای مناسب با رطوبت نسبی 60% و دمای 16 تا 18 درجه سانتیگراد باشد. به طور کلی، برای حفظ کیفیت، شکلات باید در دماهای پایین نگهداری شوند. استفاده از نسبت درست در فرمول تولید شکلات میتواند باعث رقابتی برتر در بازارهای خارجی و صادرات شود.
فهرست:
موضوع طرح: تولید شکلات و تافی
ظرفیت: 600 تن در سال
سرمایهگذاری کل: 8/1488 میلیون ریال
سهم آورده متقاضی: 8/158 میلیون ریال
سهم تسهیلات: 1330 میلیون ریال
دوره بازگشت سرمایه: ۱۸ ماه
میزان اشتغالزایی: ۱۸ نفر
دانلود رایگان پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی تولید شکلات
فرستنده: محمد نیک منش
حجم فایل: 182 کیلوبایت